‌چکیده محتوای فایل

روغن نباتی خام حاوی مواد مختلف جزئی مانند فسفولیپیدها، اسیدهای چرب، مومها و رنگدانه ها می باشد.این مواد بر کیفیت روغن تاثیر دارند و حذف آنها از روغن به روش های مختلف تصفیه انجام می شود که بیشترین سهم در مصرف انرژی را دارند.
جداسازی فسفولیپیدها (صمغ گیری) اولین مرحله فرآیند تصفیه روغن نباتی است که آب، محلول های نمکی و اسید رقیق به روغن اضافه می شوند تا فسفولیپید ها به حالت هیدراته و نامحلول در روغن درآمده و ...

‌فهرست

مقدمه
دلایل استفاده از فیلتراسیون غشایی
صمغ گیری خشک از روغن های گیاهی
تاثر حلال بر سرعت جریان یافتن روغن
میزان فسفر موجود در روغن
میزان جذب فسفر در غشاهای صفحه ای
صمغ گیری میسلای روغن خام سویا
منابع

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



: برچسب‌ها

منتشر شده در تاریخ: 1399/08/27
بازدید شده توسط 1702 نفر
تعداد دانلود این فایل : 46 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید