‌چکیده محتوای فایل

بررسی اثر عوامل محیطی موجود در ماتریکس پنیر (به صورت جداگانه) بر عملکرد این آنزیمها کمک زیادی به نوع واکنشهای رخ داده در حین رسیدن پنیر در انواع پنیر می نماید.
با توجه به اینکه پنیر ماتریکس پیچیده ای از چربی و پروتئین است بررسی فعالیت این آنزیمها در سوبستراهایی مشابه با ماتریکس پنیر لازم است تا از صحت عملکرد آنها در درون پنیر اطمینان حاصل نمود، در این راستا استفاده از آنزیمهای نوترکیبی می تواند کمک مهمی نماید. با توجه به تحقیق انجام شده بر روی اثر وی پروتئینها بر آنزیمهای پپتیدازی می توان پیشنهاد کرد در ...

‌فهرست

واكنشهاي اساسي رسيدن پنير
پروتئولیز
منابع پروتئولیز کننده در پنیر
انواع لاکتوسپین
سیستم های انتقال
بررسی عملکرد استارترها بر پروتئولیز شدن
نتیجه و پیشنهاد

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



: برچسب‌ها

منتشر شده در تاریخ: 1396/04/11
بازدید شده توسط 1162 نفر
تعداد دانلود این فایل : 34 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید