‌چکیده محتوای فایل

روزه داریاگر با اصول درست تغذیه انجام شود، پس از پایان ماه مبارك باعث كاهش میزان كلسترول و چربی های خون، كاهش وزن، بهبود فشارخون، پاکسازی کبد و دستگاه گوارش وكاهش اضطراب و افسردگی خواهد شد، اما الگوی نادرست تغذیه در این ماه به دلیل زمان زیادی كه معده خالی از موادغذایی است می تواند مشكلات متعددی به علت گرسنگی و تشنگی و پس از آن پرخوری ایجاد كند. به عنوان مثال سوءهاضمه، سردرد، احساس بی حالی و كسالت پس از افطار ازجمله نشانه های شیوه تغذیه نادرست در ایام روزه داری است.

‌فهرست

منافع سلامت بخش روزه داری
ویژگی های وعده غذایی افطار
بخور و نخور های وعده
ویژگی های وعده غذایی سحر
بخور و نخور های سحر
روزه داری در بیماران

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



: برچسب‌ها

منتشر شده در تاریخ: 1398/08/25
بازدید شده توسط 2607 نفر
تعداد دانلود این فایل : 200 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید