‌چکیده محتوای فایل

منجمد کردن یکی از آسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند از خراب شدن آن ها جلوگیری می کند.

‌فهرست

تغییرات شیمیایی در پی انجماد
نگهداری در یخچال
هوا زدگی
اثر انجماد بر میکرو ارگانیزم ها
فرآورده های دامی
گوشت های سفید و قرمز
استفاده از سرما
منجمد کردن مواد غذایی
حفظ کیفیت مواد غذایی

در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید