‌چکیده محتوای فایل

به واحدهائی اطلاق میشود که فرآیند تهیه و تولید خمیرو نان در آن بصورت اتوماتیک و بوسیله ماشین آلات صورت میگیرد .موافقتنامه این واحد ها از طریق وزارت بازرگانی و  پروانه بهره برداری از طریق وزارت صنایع صادر و ظرفیت تولید آنها حداقل 20 تن در روز میباشد . با اینکه در اکثر کشورهای پیشرفته جهان الگوی مصرف نان به دلایل بهداشتی، تغذیه ای  ، علمی و اقتصادی و زیست محیطی از نوع نانهای سنتی ( مسطح ) به نانهای صنعتی تغییر یافته است معهذا در ایران هنوز قسمت اعظم نانهای مصرفی بصورت سنتی تولید می گردد.                                       . 
 

‌فهرست

مقدمه
نان صنعتی
اهمیت نان
نان صنعتی چیست
مشخصات محصول
استاندارد ملی محصول
مواد اولیه محصول
سایر مواد اولیه
پوسته رویه نان
بافت نان
انواع نان
تولید نانهای صنعتی
روش اتوماتیک
مراحل تولید نان صنعتی
مشکلات تهیه نان به روش سنتی
محاسن تولید صنعتی نان
عدم صنعتی کردن نان
صنعتی کردن نان

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



: برچسب‌ها

منتشر شده در تاریخ: 1399/07/14
بازدید شده توسط 1967 نفر
تعداد دانلود این فایل : 30 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید