‌چکیده محتوای فایل

گوشت سفيد را به جاي گوشت قرمز استفاده كرده و قبل از پخت، پوست و چربي آن را جدا كنيد.ميوه‌ها و سبزي‌ها را جايگزين تنقلات سرخ‌شده و پرچرب كنيد به جاي مواد لبني پرچرب (شير كامل، ‌خامه، سرشير و…) از محصولات لبني كم‌چربي استفاده كنيد.ـ سبزي‌هاي خانواده كلم اغلب كاهش دهنده احتمال ابتلا به انواع سرطان‌ها هستند. اين سبزي‌ها منابع خوبي از فيبرهستند

‌فهرست

چاقی
چاقی عامل ایجاد کننده
آیا می دانید که
علل چاقی
تشخیص چاقی
انواع چاقی
راه تشخیص چاقی شکمی
نکات مهم جهت کاهش وزن
پوکی استخوان
سویا چیست
آشنایی با برخی فواید سویا
جلوگیری از پوکی استخوان
سرطان
توصیه ها
چه غذاهايي را انتخاب كنيم؟

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



منتشر شده در تاریخ: 1398/07/25
بازدید شده توسط 794 نفر
تعداد دانلود این فایل : 5 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید