‌چکیده محتوای فایل

سطح گیاهان سالم (سبزیجات و میوه جات) در حین رشد حاوی فلور میکربی –شامل باکتری، محمر و کپک - است که اهمیتی در فساد مواد غذایی ندارد. میکربهای بیماری زا می توانند از طریق گیاهان آفت زده به گیاهان سالم در حین برداشت منتقل شوند. اگر خاک با فاضلاب آبیاری شود محصولات گیاهی می توانند حاوی میکربهای بیماری‌زا نیز باشند. فلور طبیعی میکربی گیاهان زمانی که آنها می رسند و پیر می شوند دچار تغییر شده و...

‌فهرست

ورود ميكروارگانيسمها در مواد غذايي
میکربها در گیاهان
فلور گیاهان رسیده و پیر شده
فلور میکربی در غلات
ميكربها در حيواني
ميكربهاي با منشاء انسانی
میکربها در تجهیزات
انواع باكتريهاي موجود در هوا
مكانيسم پخش باكتريها در جو
قارچهاي موجود در هوا
مصرف آب در تولید محصولات غذایی
ميكربهاي آب دريا
ميكربهاي آب رودخانه ها
ميكربهاي در خاك
مواد افزودنی غذایی (منبع میکرب)

در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید