‌چکیده محتوای فایل

بیش‌تر غذاهای ما را کربوهیدرات‌ها یا قندها تشکیل می‌دهند که معمولاً آن‌ها را با نام قند می‌شناسیم. نشاسته و سلولز هم کربوهیدرات‌اند ؛ نشاسته در سلول دانه‌هایی مثل گندم ، برنج ، ذرت و سیب زمینی ذخیره شده‌است. سلولز ، کربوهیدراتی است که دیواره‌ی سلول‌های گیاهان را تشکیل می‌دهد...

‌فهرست

نقش غذا در بدن
کربوهیدرات
پروتئین‌ها
لیپیدها
ویتامین‌ها
مواد معدنی
آب
رژیم غذایی
گروه‌های غذایی
هرم راهنمای غذایی
غذایک مشکل جهانی

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



منتشر شده در تاریخ: 1399/09/06
بازدید شده توسط 3508 نفر
تعداد دانلود این فایل : 107 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید