‌چکیده محتوای فایل

به واحدهائی اطلاق میشود که فرآیند تهیه و تولید خمیرو نان در آن بصورت اتوماتیک و بوسیله ماشین آلات صورت میگیرد .موافقتنامه این واحد ها از طریق وزارت بازرگانی و  پروانه بهره برداری از طریق وزارت صنایع صادر و ظرفیت تولید آنها حداقل 20 تن در روز میباشد 

‌فهرست

مقدمه
نان صنعتی
اهمیت نان
نان صنعتی چیست
مشخصات محصول
استاندارد ملی محصول
مواد اولیه محصول
سایر مواد اولیه
شکل ظاهری
پوسته رویه نان
انواع نان
روش اتوماتیک پیوسته
مشکلات تهیه نان
محاسن تولید صنعتی نان
عدم صنعتی کردن نان
صنعتی کردن نان

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



منتشر شده در تاریخ: 1399/12/07
بازدید شده توسط 1068 نفر
تعداد دانلود این فایل : 29 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید