‌چکیده محتوای فایل

كلمه كنسرو سازي از لغت يوناني conservar  به معني حفظ كردن گرفته شده است. تعريف كنسرو كردن عبارتست از ايجاد شرايط كه بتوان تحت آن شرايط محصول مورد نظر را براي مدتهاي طولاني حفظ نمود.
بر اساس از بين بردن مقاوم ترين ميكروب بيمـاريزا نسبت به حرارت مي باشد كه باكتري كلستريديوم بوتولينوم ميباشد  و يك باكتري غير بيماريزا ديگر كه مقاومت زيادي در مقابل حرارت دارد ...

‌فهرست

تاريخچه كنسرو
ابداع روش
مراحل كنسرو كردن
ميكروبيولوژيكي كنسروها
طبقه بندي غذاهاي كنسرو شده با PH
بسته بندي كنسروها
شيشه
بسته بندي هاي پلاستيكي سخت
كنترل كيفي و مسائل بهداشتي كنسروها
آزمون قوطيهاي كنسرو و حصول اطمينان
بررسي تورم قوطي در هنگام باز كردن

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



: برچسب‌ها

منتشر شده در تاریخ: 1396/06/24
بازدید شده توسط 636 نفر
تعداد دانلود این فایل : 119 مرتبه
در صورت بروز خطا هنگام دانلود به بخش (پنل کاربری - خریدهای من) مراجعه فرمایید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید