‌چکیده محتوای فایل

با توسعه بخش كشاورزي وورود تكنولوژي جهت بهره برداري مطلوبتر و توليد اقتصادي تر به تبع عوامل زيان آور متعددي وارد اين بخش از محيط كار شده است. و همين امر باعث شده كه سلامت شاغلين كشاورزي در معرض خطر قرار گيرد. طبق برآورد سازمان بين المللي كار سالانه حدود 170 هزار نفر از كشاورزان جان خود را از دست مي دهند .
بهداشت كشاورزي علمي است كه با شناسائي ، ارزيابي و كنترل عوامل و شرايط زيان آور محيط كار و انجام مراقبت هاي بهداشتي و درماني حافظ سلامتي ...

‌فهرست

طرح بهداشت كشاورزي
كشاورزي از ديدگاه بهداشت حرفه ای
روشهاي ارتقاء سهم مشاركت كشاورزان
بازديد و بهسازي كارگاههاي كشاورزي
حفظ سلامت شاغلين
عوامل زيان آور درمحيط كار كشاورزي
چگونه از خطر سموم در امان باشیم
کمکهای اولیه
مشاغل در معرض ويروسها
كارگران درمعرض باكتريها
كارگران در معرض انگلها
پيشگيري از اختلالات اسكلتي – عضلاني

برای ارتباط با گروه و مشاهده فایل ها در تلگرام به کانال تلگرامی ما بپیوندید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید