‌چکیده محتوای فایل

کاهش میزان سطح کلسیم در میوه باعث کاهش کیفیت آن می شود.
میوه های دارای کلسیم پایین نسبت به میوه هایی که از میزان کلسیم کافی برخوردارند زودتر می رسند. بنابراین آنها را نمی توان به خوبی نگهداری نمود و وقتی بسته بندی می شود و حتی پس از فروش کیفیت لازم را نخواهند داشت و یا اینکه به عوارض زیر دچار می شوند ...

‌فهرست

کلسیم
نقش فیزیولوژیک کلسیم در میوه
منابع طبیعی کلسیم در خاک
عوامل موثر در کمبود کلسیم
راه های افزایش سطح کلسیم میوه
زیاد بود کلسیم

این فایل را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بزارید



: برچسب‌ها

منتشر شده در تاریخ: 1396/07/11
بازدید شده توسط 425 نفر
تعداد دانلود این فایل : 44 مرتبه
لطفا برای حمایت از ما، فایل های مورد نیاز خود را با هزینه اندک خریداری کنید.

دیدگاه کاربران

system          

مدیریت

  • لطفا نظرات خود را با ما در میان بگذارید